October 2015

16 posts

Krim yang kaya dan bebas minyak, kulit tetap selesa walaupun 24 jam selepas menyapu krim. Sesuai digunakan setiap hari, siang dana malam selepas menggunakan Mai’Amy Face Serum dan sebelum menggunakan krim siang/krim malam untuk membantu pembaikan kelembapan kulit, membaiki kulit & melindungi kulit dari persekitaran alam sekitar yang tercemar. Kulit menjadi lebih sihat, gebu, licin …
Good day uolls!! Hari ini nak share salah satu produk hebat by Mai’Amy SkinCare which is Multi Refining Cream. Saya suka guna produk ni if ada blackheads/whiteheads or jerawat kat muka. Sebab iolls tak gi facial yea, so my only solution besides scrubbing is Multi Refining Cream (MRC). Before kita proceed dengan how it works …
Hi Uolls today nak share serum kesukaan iolls which is Mai’Amy Face Serum. Dulu selepas balik from Korea in 2012, kulit saya yang tidak bermasalah jadi bermasalah. Maybe sebab cuaca sejuk kat sana (salji gitu), then balik Malaysia panas dan lembap season sepanjang tahun. Bukan setakat jerawat pasir tak henti-henti datang melawat kat tapak muka …
‘We become the books we read’- Matthew Kelly My 18th read for this year!! If you have been following my reads journey, you will notice that previously I have shared with you my review on Mudahnya Menjemput Rezeki(MMR) and Allah Tempat Meminta (ATM). And this one is a sequence from those two books 😊😊😊😊 And …
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Tengok title mesti dah tahu kan apa itu Ephyra Skin Bar? Famous tau. Selalu jer masuk TV3. Hari ini rasa nak share dengan uolls lak sal Ephyra Skin Bar ni. As usual diriku menjadi tikus putih untuk try out Ephyra Skin Bar ni. Walaupun kulit muka saya sangat-sangatlah sensitive, tetap …
Good day everyone! Rise and shine! Would like to share another AWESOME and TOO HOT product in the market. Introducing to you EPHYRA the Collagen Drink by Oceanlife. Wah rasa omputih lak today. EPHYRA has been in Malaysia market since 2013. Basically EPHYRA is a collagen drink that were made from the best ingredients in …
1st book for year 2015 done 😁. The content helps a lot in understanding the social media function. But towards the end, the author is selling his software and training. Some might found its helpful some might not 😉 Out of 5, I rate this 2.5.                   …
Good day everyone. Another entry for today :). Sharing with you another secret (my beauty regimen). I have a super sensitive skin. Easily burn under the sun, redness in high level, my skin layer very thin (according to the beautician…few years back. My last facial appointment was in 2013). I will have problem every time …
Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial #TAteamEffareeza
PAGE TOP
error: Content is protected !!