Category : Tips & Info

14 posts

Memang tak dapat nak dilupakan MORA nyer penangan ni tau. Tahu tak uolls yang MORA ade Facial cleanser? Haaaa jangan tak tahu uolls. Meh nak cerita sikit sal Mora Argan Facial Cleanser ni. Kita dah cuba, memang soft and tidak mengeringkan kulit. Mora Argan Facial Cleanser: Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitive kerana …
Assalamualaikum and a very good morning. Hari ini terpanggil untuk share with uolls my newest favorite serum cum multi-purpose oil. Beauty oil gitu. Siapa yang ada follow ‘Cinta Si Wedding Planner’? Mesti kenal Mira Filzah kan 🙂 Nak share with uolls pasal Mora Essential Pure Argan Oil by Mira Filzah. Serious uolls sangat bagus and …
Assalam uolls 🙂 Would like to share another Beauty Supplement offered by Lapremierebeaute.com to you. Toujours Advanced is specifically for skin whitening (not zombie type of whitening of course!), radiance, firming and it works wonder on our health too if consistently consume ya. 100% natural base, chemical-free ingredients. Yes you read it right CHEMICAL-FREE. One …
Macam gula-gula pula yea :). Olicandy adalah supplement pertama di Malaysia yang menggunakan inovasi pencerahan kulit melalui OLIVE LEAF. Kajian membuktikan Olive Leaf dapat mencerahkan tona kulit, Olive Leaf juga mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu kulit lebih cerah serta menghilangkan tanda penuaan. Olicandy tidak mengandungi GLUTHATIONE kerana fungsi Olive Leaf yang dapat merangsangkan …
Wahhhh…lama dah tak update blog ni. Sorry sangat-sangat uolls. Busy sikit with few things. Catching up gitu ;p Hari ni nak share dengan uolls favorite jamu kita. As perempuan memang kena sentiasa menitikberatkan kesihatan diri terutamanya dalaman. Saya memang tak boleh ambik jamu, sebab jamu so the panas for me. Cepat berpeluh gitu. Tapi nak …
10 ways to improve papers spy mobile best ten tips for papers A very good day to you. My day to day routine juggling with office work, family and part time business required me to be on the go. Meaning when I stepped out from the house I must be ready all the time (you …
Krim yang kaya dan bebas minyak, kulit tetap selesa walaupun 24 jam selepas menyapu krim. Sesuai digunakan setiap hari, siang dana malam selepas menggunakan Mai’Amy Face Serum dan sebelum menggunakan krim siang/krim malam untuk membantu pembaikan kelembapan kulit, membaiki kulit & melindungi kulit dari persekitaran alam sekitar yang tercemar. Kulit menjadi lebih sihat, gebu, licin …
Good day uolls!! Hari ini nak share salah satu produk hebat by Mai’Amy SkinCare which is Multi Refining Cream. Saya suka guna produk ni if ada blackheads/whiteheads or jerawat kat muka. Sebab iolls tak gi facial yea, so my only solution besides scrubbing is Multi Refining Cream (MRC). Before kita proceed dengan how it works …
Hi Uolls today nak share serum kesukaan iolls which is Mai’Amy Face Serum. Dulu selepas balik from Korea in 2012, kulit saya yang tidak bermasalah jadi bermasalah. Maybe sebab cuaca sejuk kat sana (salji gitu), then balik Malaysia panas dan lembap season sepanjang tahun. Bukan setakat jerawat pasir tak henti-henti datang melawat kat tapak muka …
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Tengok title mesti dah tahu kan apa itu Ephyra Skin Bar? Famous tau. Selalu jer masuk TV3. Hari ini rasa nak share dengan uolls lak sal Ephyra Skin Bar ni. As usual diriku menjadi tikus putih untuk try out Ephyra Skin Bar ni. Walaupun kulit muka saya sangat-sangatlah sensitive, tetap …
PAGE TOP
error: Content is protected !!