Tag : Miri

10 posts

Memang tak dapat nak dilupakan MORA nyer penangan ni tau. Tahu tak uolls yang MORA ade Facial cleanser? Haaaa jangan tak tahu uolls. Meh nak cerita sikit sal Mora Argan Facial Cleanser ni. Kita dah cuba, memang soft and tidak mengeringkan kulit. Mora Argan Facial Cleanser: Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitive kerana …
Assalam uolls 🙂 Would like to share another Beauty Supplement offered by Lapremierebeaute.com to you. Toujours Advanced is specifically for skin whitening (not zombie type of whitening of course!), radiance, firming and it works wonder on our health too if consistently consume ya. 100% natural base, chemical-free ingredients. Yes you read it right CHEMICAL-FREE. One …
Macam gula-gula pula yea :). Olicandy adalah supplement pertama di Malaysia yang menggunakan inovasi pencerahan kulit melalui OLIVE LEAF. Kajian membuktikan Olive Leaf dapat mencerahkan tona kulit, Olive Leaf juga mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu kulit lebih cerah serta menghilangkan tanda penuaan. Olicandy tidak mengandungi GLUTHATIONE kerana fungsi Olive Leaf yang dapat merangsangkan …
Wahhhh…lama dah tak update blog ni. Sorry sangat-sangat uolls. Busy sikit with few things. Catching up gitu ;p Hari ni nak share dengan uolls favorite jamu kita. As perempuan memang kena sentiasa menitikberatkan kesihatan diri terutamanya dalaman. Saya memang tak boleh ambik jamu, sebab jamu so the panas for me. Cepat berpeluh gitu. Tapi nak …
10 ways to improve papers spy mobile best ten tips for papers A very good day to you. My day to day routine juggling with office work, family and part time business required me to be on the go. Meaning when I stepped out from the house I must be ready all the time (you …
Krim yang kaya dan bebas minyak, kulit tetap selesa walaupun 24 jam selepas menyapu krim. Sesuai digunakan setiap hari, siang dana malam selepas menggunakan Mai’Amy Face Serum dan sebelum menggunakan krim siang/krim malam untuk membantu pembaikan kelembapan kulit, membaiki kulit & melindungi kulit dari persekitaran alam sekitar yang tercemar. Kulit menjadi lebih sihat, gebu, licin …
Good day everyone! Rise and shine! Would like to share another AWESOME and TOO HOT product in the market. Introducing to you EPHYRA the Collagen Drink by Oceanlife. Wah rasa omputih lak today. EPHYRA has been in Malaysia market since 2013. Basically EPHYRA is a collagen drink that were made from the best ingredients in …
Good day everyone. Another entry for today :). Sharing with you another secret (my beauty regimen). I have a super sensitive skin. Easily burn under the sun, redness in high level, my skin layer very thin (according to the beautician…few years back. My last facial appointment was in 2013). I will have problem every time …
Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial #TAteamEffareeza
Hi uolls!! For those yang ade follow iolls kat Instagram and Facebook memang dah tau benda ni. Just nak share with uolls yang visit my blog 🙂 Now reaching 4 weeks consuming both Forever Aloe Vera Gel and Forever Artic Sea. My review after consuming both Forever Aloe Vera Gel and Forever Artic Sea ni: …
PAGE TOP
error: Content is protected !!