Tag : supplement

5 posts

Macam gula-gula pula yea :). Olicandy adalah supplement pertama di Malaysia yang menggunakan inovasi pencerahan kulit melalui OLIVE LEAF. Kajian membuktikan Olive Leaf dapat mencerahkan tona kulit, Olive Leaf juga mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu kulit lebih cerah serta menghilangkan tanda penuaan. Olicandy tidak mengandungi GLUTHATIONE kerana fungsi Olive Leaf yang dapat merangsangkan …
Wahhhh…lama dah tak update blog ni. Sorry sangat-sangat uolls. Busy sikit with few things. Catching up gitu ;p Hari ni nak share dengan uolls favorite jamu kita. As perempuan memang kena sentiasa menitikberatkan kesihatan diri terutamanya dalaman. Saya memang tak boleh ambik jamu, sebab jamu so the panas for me. Cepat berpeluh gitu. Tapi nak …
Good day everyone! Rise and shine! Would like to share another AWESOME and TOO HOT product in the market. Introducing to you EPHYRA the Collagen Drink by Oceanlife. Wah rasa omputih lak today. EPHYRA has been in Malaysia market since 2013. Basically EPHYRA is a collagen drink that were made from the best ingredients in …
Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial Toujours Advanced Testimonial #TAteamEffareeza
Hi uolls!! For those yang ade follow iolls kat Instagram and Facebook memang dah tau benda ni. Just nak share with uolls yang visit my blog 🙂 Now reaching 4 weeks consuming both Forever Aloe Vera Gel and Forever Artic Sea. My review after consuming both Forever Aloe Vera Gel and Forever Artic Sea ni: …
PAGE TOP
error: Content is protected !!